handelsbetingelser

JURIDISK MEDDELELSE

Akvariegrej.dk forbeholder sig ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel.
Vi tager forbehold mod eventuelle trykfejl, udsolgte varer og svigtende leverancer fra vores leverandører. Hvis en bestilt vare ikke er tilgængelig inden for normal leveringstid, får du besked om dette. Personer under 18 år, som ønsker at bestille varer, skal have tilladelse fra forælder/værge.
Ved at indsende en bestilling til oceanreef.dk forudsættes det at du har gennemlæst og accepteret vores salgsvilkår.

Virksomheden

Hjemmesiden www.akvariegrej.dk drives af firmaet: 

LGP Consult, CVR: 40080260

Byengen 90, 2980 Kokkedal
Tlf: 25720023

 

REFUNDERINGSPOLITIK

Ved køb af vare fra webshoppen er den normale reklamationsret gældende. 

Varerne skal reklameres inden 14 dage ligesom returnering skal ske indefor 14 efter levering.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

 

LEVERINGSPOLITIK

Du vil modtage en e-mail, når din bestilling er modtaget. Forventet leveringstid for varer der er på lager, er typisk 2-3 hverdage.

Nogle varer er bestillingsvare, og disse kan have længere leveringstid, typisk 5-7 dage

 

SERVICEBETINGELSER

Hvis du mod forventning skulle modtage en defekt vare, udbedrer vi fejlen ved hurtigst muligt at sende dig en ny vare, når vi har modtaget den defekte vare retur. Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige og dokumenterbare fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os pr. brev eller email